Образ держави в умовах утопічного етатизму євразійців - Клочков, Ілля Володимирович; Олександров, Н. В. (My University, 2008)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблеми розвитку антропології; This article dedicates to the complex review of anthropology problem’s.
Keywords: раціональність; культура; свідомість; кафедра гуманітарних дисциплін; rationality; culture; consciousness