Імпульсне мінімаксне управління системами, що описуються рівняннями в часткових похідних гіперболічного типу - Лобок, Олексій Петрович (My University, 2010)
Для систем з розподіленими параметрами гіперболічного типу, на які діють невідомі зовнішні збурення, розглядається і розв’язується задача побудови оптимальних імпульсних регуляторів. For systems with distributed parametershyperbolic, which are unknown externaldisturbance is considered and solved the problem of constructing optimal pulse regulators.
Keywords: оптимальні імпульсні регулятори; імпульсне мінімаксне управління; управління системи; розподілені параметри гіперболічного типу; optimal switching regulators; pulse minimaximal management; management system; distributed parameters hyperbolic; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка