Попова, Інна ВадимівнаФещенко, Галина ПетрівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаЛезенко, Галина Олександрівна2012-09-182012-09-182005Дослідження взаємодії білкових речовин з вуглеводами у молочно-цикорних сумішах / І. В. Попова, Г. П. Фещенко, Г. Є. Поліщук, Г. О. Лезенко// Наукові праці НУХТ. – 2005. - № 16 – С. 52-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2679Досліджено та проаналізовано взаємодію білкових речовин з вуглеводами цикорію у модельних молочно-цикорних сумішах для подальшого використання при розробленні технологій цикорієвмісних молочних продуктів. Такі типи взаємодії встановлено поляриметричними, хроматографічними та електрофоретичними методами в модельних системах та промислових зразках.Investigated and analyzed the interaction of proteins with carbohydrates chicory in model dairy tsykornyh mixtures for use in developing technologies tsykoriyevmisnyh dairy products. These types of interactions established polarimetric, chromatographic and electrophoretic methods in model systems and industrial samples.otherцикорійchicoryмолокобілкивуглеводиелектрофорезпитома поляризаціяmilkproteinscarbohydrateselectrophoresisspecific polarizationкафедра харчової хіміїкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження взаємодії білкових речовин з вуглеводами у молочно-цикорних сумішахArticle