Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання - Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2022)
Розглянуто особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у НУХТ в період карантину із використанням таких он-лайн ресурсів як платформа Moodle та застосунок Zoom.
Keywords: проектування; дистанційне навчання; платформа Moodle; лабораторна робота; designing; distance learning; Moodle platform; laboratory lesson; кафедра технології оздоровчих продуктів