Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаІвчук, Надія Павлівна2022-06-162022-06-162022Федоренко, Т. І. Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання / Т. І. Федоренко, Н. П. Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 26–28https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37653Розглянуто особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у НУХТ в період карантину із використанням таких он-лайн ресурсів як платформа Moodle та застосунок Zoom.проектуваннядистанційне навчанняплатформа Moodleлабораторна роботаdesigningdistance learningMoodle platformlaboratory lessonкафедра технології оздоровчих продуктівОсобливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчанняThesis