Левандовський, Леонід ВікторовичТкаченко, Алла ФеодосіївнаКоваль, Катерина ОлександрівнаРудніченко, Людмила ВікторівнаБейко, Наталія ЄвгенівнаХоменко, Олександр Іванович2013-06-272013-06-272004Патент України № 47821, МПК C12N1/18 //(C12N1/18, C12R1:865) Штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5016 для одержання пресованих хлібопекарських дріжджів в двопродуктовому виробництві спирту і хлібопекарських дріжджів / Левандовський Л. В., Ткаченко А. Ф., Коваль К. О., Руднченко Л. В., Бейко Н. Є., Хоменко О. І. ; власник Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів. – u 200109647 ; заявл. 28.09.2001 ; опубл. 15.01.2004, Бюл. № 1, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8530Селекціоновано штам дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення підвищеного виходу спирту та покращення якості хлібопекарських дріжджів.дріждіспиртдвопродуктове виробництвоякість дріжджівдрожжидвопродуктове производствокачество дрожжейYeastalcoholtwo products productionquality yeastШтам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5016 для одержання пресованих хлібопекарських дріжджів в двопродуктовому виробництві спирту і хлібопекарських дріжджів (Патент на винахід № 47821)Technical Report