Підходи щодо формування кредитної політики комерційного банку - Сілакова, Ганна Віталіївна; Розіна, Яна Едуардівна (Сілакова, Г. В. Підходи щодо формування кредитної політики комерційного банку / Г. В. Сілакова, Я. Е. Розіна // Формування ринкових відносин в Україні : збірник наукових праць Науково-дослідного економічного інституту. – 2013. - Вип. 12(151). - С. 48-53., 2013)
Досліджено підходи щодо визначення економічної сутності категорії «кредитна політика банку». Систематизовано зовнішні та внутрішні фактори, що впливають на формування кредитної політики банку. Визначено основні принципи, функції, види та етапи формування кредитної політики комерційного банку. Researched approaches to determining the economic substance of category «credit policy of the bank». Systematized internal and external factors influencing the lending policies of the bank. The basic principles, functions, types and stages of the credit policy of commercial bank.
Keywords: кредитна політика банку; банк комерційний; commercial bank; credit policy of the bank; кафедра фінансів