Киричик, Ольга МиколаївнаФалендиш, Наталія Олексіївна2016-05-302016-05-302016Киричик, О. Використання продуктів переробки гречки у хлібопеченні / О. Киричик, Н. Фалендиш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23449Стаття присвячена дослідженню впливу грачаного концентрату на харчову цінність та показники якості хліба з борошна пшеничного першого сорту, а також на можливість подовження термінів його зберігання. Встановлено, що додавання гречаного концентрату сприяє сповільненню процесу черствіння хліба та підвищує його харчову цінність. The article investigates the influence grechany concentrate on nutritional value and quality parameters of bread from wheat flour of the first grade, as well as on the possibility of extending the shelf life of him. It was found that the addition of grechany concentrate slows the staling process of bread and increases its nutritional value.uk-UKгречкагречаний концентратдріжджібілокчерствінняклітковинакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbuckwheatbuckwheat concentrateyeastproteinstalingcelluloseВикористання продуктів переробки гречки у хлібопеченніThesis