Ємельянова, Ніна ОлександрівнаКошова, Валентина МиколаївнаМукоїд, Роман Миколайович2012-10-052012-10-052012Ємельянова, Н. О. Вплив температури води на процес замочування вівса / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд // Проблемные аспекты, пути решения в современной науке : Международной научно-практической конференции, 28.06.2012 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3257Досліджено вплив температури води на тривалість замочування різних сортів вівса до вологості, необхідної для їх пророщування. Встановлено, що голозерний овес потрібно замочувати на 2…4 години менше ніж плівчастий.The effect of water temperature on the duration of soaking of different varieties of oats to the moisture necessary for their germination. Found that bare-grained oats to soak for 2 ... 4 an hour less than filmy.otherовессортплівчастийзернотемпература водипроцес замочуванняoatsvarietyfilmygrainwater temperaturesoaking processкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив температури води на процес замочування вівсаOther