Сучасні маркетингові тенденції у сфері кондитерських виробів - Атландерова, Ірина Дмитрівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2018)
Розглядаються сучасні аспекти успішного ведення бізнесу на ринку кондитерських виробів. The modern aspects of successful business in the confectionery market are considered.
Keywords: маркетинг; маркетинг кондитерських виробів; кондитерські вироби; marketing; confectionery marketing; confectionery; кафедра маркетингу