Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичКузьмич, Анатолій МиколайовичГримайло, Ірина ОлегівнаІжевська, Діана Анатоліївна2020-06-152020-06-152015Патент на корисну модель № 100161 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Комбінований м’ясний продукт з грибами бланшованими / Страшинський І. М., Пасічний В. М., Кузьмич А. М., Гримайло І. О., Іжевська Д. А. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201501114 ; заявл. 11.02.2015 ; опубл. 10.07.2015, Бюл. № 13 2015.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31349Корисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до приготування комбінованого м'ясного продукту з грибами бланшованими. В основу корисної моделі поставлена задача - розроблення рецептури для приготування комбінованого м'ясного продукту з використанням грибної сировини для підвищення органолептичних властивостей продукту і збагачення його вітамінами. The utility model belongs to the meat industry, namely to the preparation of a combined meat product with blanched mushrooms. The basis of the utility model is the task - to develop a recipe for the preparation of a combined meat product using mushroom raw materials to improve the organoleptic properties of the product and enrich it with vitamins.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгриби бланшованім'ясо механічного обвалюванням’ясний продуктblanched mushroomsmechanically deboned meatmeat productКомбінований м’ясний продукт з грибами бланшованими (Патент на корисну модель № 100161)Technical Report