Технологіні об'єкти в структурі оперативної оптимізації виробництва - Ладанюк, Анатолій Петрович; Луцька, Наталія Миколаївна; Голованов, С. О. (My University, 2010)
В статті розглядаються питання оперативної оптимізації технологічних комплексів, технологічних процесів та виробництва. Подані різноманітні математичні моделі об’єктів; показники функціонування технологічних комплексів як витрата ресурсів та сировини. The article deals with the operational optimization of manufacturing systems, process technology and production. The presented mathematical models of various objects; performance operation of technological systems as an expense in resources and raw materials.
Keywords: оптимізація технологічних комплексів; optimization of technological systems; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка