Дячук, Олена Дмитрівна2021-09-202021-09-202021Дячук, О. Д. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олена Дмитрівна Дячук ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 131 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35384otherм’ясо-рослинні консервибіоактивований нуткунжутфункціональні інгредієнтибіоактиваціябіологічно активні речовиниоздоровчі продуктикафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутомOther