Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаФілоненко, Михайло ІгоровичКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2015-03-252015-03-252015Кишенько, І. І. Використання трансглютамінази у виробництві шинкових виробів / І. І. Кишенько, М. І. Філоненко, Ю. П. Крижова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19843Одним із напрямків удосконалення технології шинкових виробів є технологія, заснована на використанні шротованого м'яса, яка дозволяє найбільш повно і, що особливо важливо, найбільш ефективно використовувати високоякісну м'ясну сировину. При виробництві таких продуктів однією з найбільш важливих складових є отримання монолітного продукту з щільною, однорідною структурою. One of the improved technology shynkovyh products are technology based on the use of meat shrotovanoho that allows the most complete and most importantly, the most effective use of high quality raw meat. The production of such products one of the most important components of the product is getting reinforced with a dense, homogeneous structure.otherглютамінлізинтрансглютаміназиglutaminelysinetransglutaminaseкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання трансглютамінази у виробництві шинкових виробівOther