Невизначеність вимірювань вологості зерна - Грюнвальд, Наталія Владиславівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2011)
Проведено вимірювання вмісту вологи в зернових і олійних культурах та розрахунок невизначеності вимірювань вмісту вологи. A measurement of moisture content in grain and oil cultures and calculation of uncertainty of measurement of moisture content.
Keywords: невизначеність вимірювань; автоматизована система управління; стандартна невизначеність; сумарна невизначеність; вміст вологи; uncertainty of measurement; automated quality control system grain; standard uncertainty; total uncertainty; expanded uncertainty; moisture content; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології зберігання і переробки зерна; розширена невизначеність