Павлюченко, Олена СтаніславівнаБур’ян, Ангеліна Василівна2023-03-142023-03-142022Павлюченко, О. С. Італійські особливості організації виробництва та подавання страв з овочів / О. С. Павлюченко, А. В. Бур’ян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 245.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39145Досліджено особливості приготування та подавання страв з овочів італійської кухні в умовах закладів ресторанного господарства. Peculiarities of preparation and serving of dishes from vegetables of Italian cuisine in the conditions of restaurant establishments were studied.otherіталійська кухнястрава з овочівзаклад ресторанного господарствавиробництвоitalian cuisinevegetable dishrestaurant establishmentproductionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІталійські особливості організації виробництва та подавання страв з овочівThesis