Осадчук, Оксана Павлівна2014-06-272014-06-272013Осадчук, О. П. Основні етапи формування системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості / О. П. Осадчук // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІV Всеукраїнської наук.-практ. конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 14-15 березня 2013 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2013. – С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15738otherстандарти ISO серії 9000система якостіякість харчових продуктівформування системи управлінняуправління якістюstandards ISO 9000quality systemquality of foodformation managementquality managementкафедра економіки праці та менеджментуОсновні етапи формування системи управління якістю на підприємствах харчової промисловостіThesis