Пашова, Наталя ВячеславівнаВолощук, Галина Іванівна2018-10-232018-10-232017Патент №120603, МПК А21D 2/36(2006.1) A21D 8/02(2006.1). Хліб житній заварний збагачений / Пашова Н. В., Волощук Г. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201705063 ; заявл. 25.05.2017 ; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28362Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна конжута, насіння гарбуза та волоського горіха, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of sesame seeds, low-fat flour of pumpkin seeds, low-fat flour of walnut - which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshnessuk-UKзакваскапорошок топінамбуразнежирене борошно кунжутузнежирене борошно насіння гарбузазнежирене борошно горіха волоськогошрот насінняwelding, leaventopinambur powderlow-fat flour of sesame seedsfat-free flour of pumpkin seedslow-fat flour of walnut nutsshred of seedsХліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120603)Other