Поліпшення якості напою - Косоголова, Людмила Олексіївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Хіврич, Борис Іванович (My University, 1997)
Кращими смаковими якостями відзначилися зразки з добавками екстракту горохового солоду. Пиво мало повний м’який смак з характерним солодовим присмаком, з хмелевою гіркотою. The best examples of distinguished taste with the addition of malt extract pea. Beer was full of soft taste with a distinctive malty flavor with hop bitterness.
Keywords: зброджування; білки; горох; сусло; malt; wort fermentation; protein; peas; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології оздоровчих продуктів