Косоголова, Людмила ОлексіївнаКошова, Валентина МиколаївнаФролова, Наталія ЕпінетівнаХіврич, Борис Іванович2013-10-112013-10-111997Поліпшення якості напою / Л. О. Косоголова, В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Б. І. Хіврич // Харчова і переробна промисловість. - 1997. - № 4. - С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10291Кращими смаковими якостями відзначилися зразки з добавками екстракту горохового солоду. Пиво мало повний м’який смак з характерним солодовим присмаком, з хмелевою гіркотою. The best examples of distinguished taste with the addition of malt extract pea. Beer was full of soft taste with a distinctive malty flavor with hop bitterness.otherзброджуваннябілкигорохсуслоmaltwort fermentationproteinpeasкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології оздоровчих продуктівПоліпшення якості напоюArticle