Дробот, Віра ІванівнаМихонік, Лариса АнатоліївнаТесля, Ольга ДмитрівнаСеменова, Анастасія Борисівна2013-02-192013-02-192013Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, О. Д. Тесля, А. Б. Семенова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1(98). – С. 3–4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6407В статті розглядається можливість застосування продуктів переробки круп’яних культур в хлібопеченні. Наведено короткий опис корисних властивостей круп’яних культур. Представлено дані досліджень реологічних властивостей тіста з продуктами переробки круп’яних культур та їх вплив на технологічні показники і якість готових виробів. The article gives a brief overview of the application possibility for groats processing products in baking. A brief account is given of the useful groats processing products properties. The research data of rheological properties of dough samples and influence of groats processing products on parameters of technological process and bread quality are presented.uk-UKгречані пластівцівівсяні пластівціхарчові волокнарецептурні композиціїbuckwheat flakesoat flakesdietary fiberbakery compositionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктівArticle