Штангеєв, Костянтин ОстаповичСкорик, Костянтин ДмитровичШтангеєв, Валерій ОстаповичКухар, Володимир Миколайович2025-01-072015Термічні ефекти при уварюванні утфелів цукрового виробництва / К. О. Штангеев, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 164–165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46393При уварюванні утфелів значну роль відіграють фізико-хімічна та гідростатична температурні депресії. Виходячи із їх аналізу сформульовані основні вимоги до конструкцій вакуум-апаратів.When boiling massecuites, a significant role is played by physicochemical and hydrostatic temperature depressions. Based on their analysis, the main requirements for the designs of vacuum apparatuses have been formulated.ukварка утфелятемпературна депресіявакуум-апаратmassef cookingtemperature depressionvacuum apparatusТермічні ефекти при уварюванні утфелів цукрового виробництваThesis