Січкаренко, А.Лазоренко, Наталія Петрівна2014-12-052014-12-052014Січкаренко, А. Виробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкою / Анна Січкаренко, Наталія Лазоренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 428-430.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19084Маффіни - борошняні кондитерські вироби, які користуються великим попитом у всіх вікових груп населення і попит з кожним роком збільшується. Маффіни впевнено витісняють традиційний кекс з ринку харчових продуктів. Muffins - Pastry products that are in high demand in all age groups and the demand is increasing every year. Muffins steadily replacing traditional cake of the food.uk-UKмаффіниборошняні кондитерські виробиовочевовмістна начинкаmuffinsconfectionery productsvegetable stuffingкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуВиробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкоюOther