Виробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкою - Січкаренко, А.; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2014)
Маффіни - борошняні кондитерські вироби, які користуються великим попитом у всіх вікових груп населення і попит з кожним роком збільшується. Маффіни впевнено витісняють традиційний кекс з ринку харчових продуктів.
Keywords: мафін безглютеновий; цукровий діабет; целіакія; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу