Кушнаренко, Павло ОлександровичКошова, Валентина Миколаївна2018-07-032018-07-032018Кушнаренко, П. О. Дослідження способів інтенсифікації охмеления пивного сусла / П. О. Кушнаренко, В. М. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 256.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27807Метою роботи є дослідження інноваційних способів охмелення пивного сусла, зокрема СО2 – екстрактом хмелю, задля використання його під час кип'ятіння сусла з хмелем у виробництві пива. The purpose of the work is to investigate innovative ways of brewing beer wort, in particular, CO2 - an extract of hops, for use in boiling bee worm with hops.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствахмелепрепаратиекстракція хмелюкип'ятіння суслаdrugsextraction of hopsboiling of wortДослідження способів інтенсифікації охмеления пивного суслаThesis