Дослідження способів інтенсифікації охмеления пивного сусла - Кушнаренко, Павло Олександрович; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження інноваційних способів охмелення пивного сусла, зокрема СО2 – екстрактом хмелю, задля використання його під час кип'ятіння сусла з хмелем у виробництві пива. The purpose of the work is to investigate innovative ways of brewing beer wort, in particular, CO2 - an extract of hops, for use in boiling bee worm with hops.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; хмелепрепарати; екстракція хмелю; кип'ятіння сусла; drugs; extraction of hops; boiling of wort