Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-04-022013-04-022006Пат. № 11651 Україна МПК A23G 3/00. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А. М. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503488, заявл. 13.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7162Патент на корисну модель. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок, що включає приготування цукеркової кремово – збивної молочної маси для оболонки з додаванням суміші гідроколоїдів тваринного та рослинного походження та начинки, який відрізняється тим, що додатково в кремово-збивну молочну масу для оболонки вводять поверхнево-активну речовину, в якості гідроколоїдів використовують поєднання желатину та карагенану в співвідношенні – 3:1, а для начинки використовують кремово - збивну цукеркову масу на основі рослинного жиру, згущеного молока та поверхнево-активних речовин, формування здійснюється на шнековому ко – екструдері. Utility model patent. Method of manufacturing combined cream - whipped candy, including candy cooking cream - churned milk supply for the shell with the addition of a mixture of hydrocolloids of plant and animal origin and toppings, wherein further in cream-dairy whipped mass for shell injected surfactant, as hydrocolloids use a combination of gelatin and carrageenan in the ratio - 3:1, and used for filling cream - whipped candy to a lot of vegetable fat, condensed milk and surfactants, the formation is to screw co - ekstuderi.uk-UKжелатинкаррагенанкремово–збивні цукеркицукрово–патоковий сироптригліцеридкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівgelatincarrageenanwhipped cream and candysugar-syruptriglycerideСпосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)Other