Карапалов, Антон Михайлович2021-05-282021-05-282020Карапалов, А. М. Модернізація МЖК ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням переробки жиросировини : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Антон Михайлович Карапалов ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2020. – 114 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34169otherсировиназабійвелика рогата худобам'ясопереробкатехнологіяяловичинасвининажиросировинасубпродуктишкуриобладнаннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМодернізація МЖК ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням переробки жиросировиниOther