Удосконалення моделі системи управління якістю продукції на підприємстві - Григорців, Михайло Володимирович (My University, 2015)
Проблеми з управління якістю продукції існували на всіх етапах розвитку суспільства і виробництва. Протягом тисячоліть люди вдосконалювали досвід у сфері управління якістю. Це – одне із складних завдань для виробника, яке він вирішує під час виготовлення продукції. Problems with existing quality management at all stages of development of society and production. For thousands of years people improved experience in quality management. This is - one of the challenges for the manufacturer, which he decides in the manufacture of products.
Keywords: кафедра економіки і права; якість; продукція; підприємство; управління; quality; products; enterprise; management