Аналіз особливостей розвитку фрустраційної толерантност у пізньому юнацтві - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2014)
У статті розглядається феномен «фрустраційної толерантності» та аналізуються особливості розвитку фрустраційної толерантності юнацтва. In the article the phenomenon of «frustration tolerance» and the peculiarities of frustration tolerance development in adolescence are analyzed.
Keywords: юнацтво; фрустрація; фрустраційна толерантність; late adolescence; frustration; frustration tolerance; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації