Розвиток підприємств на основі впровадження інтеграційних стратегій - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2014)
В умовах нестабільного економічного середовища забезпечити ефек-тивний розвиток підприємств за рахунок концентрації ресурсів можливо шляхом впровадження стратегії інтеграції та створення інтегрованих структур, які є формою взаємодії між підприємствами, установами, нау-ково-дослідними організаціями, фінансовими структурами. In an uncertain economic environment to ensure an effective enterprise development through the concentration of resources is possible by implementing a strategy of integration and the creation of integrated structures, which is a form of cooperation between enterprises, institutions and science-term research organizations, financial institutions.
Keywords: економічне середовище; стратегічний розвиток; фінансова система; кредитна система; economic environment; strategic development; financial system; credit system; кафедра економіки праці та менеджменту