Дослідження якості продукції ПАТ КЗШВ «Столичний» - Долішня, І. Ю.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2014)
Досліджуються показники оцінювання якості продукції підприємства, яке виробляє шампанське. We study performance evaluation of quality of enterprise, which produces champagne
Keywords: якість продукції; органолептичні показники; оцінка якості продукції; product quality; organoleptic; assessing the quality of products; кафедра маркетингу