Львович, Игорь ЯковлевичНекрасов, Валерий АлександровичПреображенский, Андрей ПетровичЧопоров, Олег НиколаевичБобось, Александр ЛеонидовичАбрамова, Людмила СергеевнаАнтоненко, Артем ВасильевичБондаренко, Александр ВалентиновичБровенко, Татьяна ВикторовнаКопей, Богдан ВладимировичПтица, Геннадий ГригорьевичБородин, Андрей ВикторовичФедоляк, Нелля ВасильевнаДовга (Козачишена), Алена АлександровнаЛифиренко, Елена СергеевнаЛях, Михаил МихайловичМыхайлык, Валентин СергеевичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2020-11-092020-11-092016Перспективные тренды развития науки: техника и технологии : в 2 кн. : монография / И. Я Львович, В. А Некрасов, А. П. Преображенский и др. – Одесса : КУПРИЕНКО СВ. – 2016. – Кн. 1. – 197 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32103Розглянуто теоретичні та практичні аспекти створення соусів з біологічно активними компонентами як продукту функціонального призначення, що підтверджено соціально-економічною ефективністю та конкурентопридатністю.Theoretical and practical aspects of creating sauces with biologically active components as a product of functional purpose, which is confirmed by socio-economic efficiency and competitivenessotherсоусиемульсіїбіологічні добавкимодельні композиціїsaucesemulsionsbiological additivesmodel compositionsкафедра туристичного та готельного бізнесуПерспективные тренды развития науки: техника и технологииBook