Проблема оптимізації інвестиційного портфеля - Толбатов, Ю. А.; Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 1999)
Оптимізація інвестиційного портфеля передбачає підбір такої сукупності цінних паперів, яка забезпечить інвестору здійснення його цілей. Optimizing investment portfolio involves the selection of such a set of securities that provide investors carry out its objectives.
Keywords: цінні папери; дохідність; інвестиції; yield; investments; securities; кафедра економіки праці та менеджменту