Оцінка результатів діяльності підприємства та реалізації активності - Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2007)
Дана стаття присвячена питанням оцінки результатів діяльності підприємства та реалізації активності. Запропоновано модель оцінки результатів діяльності підприємства. This article is devoted to the issues of enterprise's activities results and of activity realization. The model of enterprise's activities results estimation is proposed.
Keywords: критерій; criterion; кафедра маркетингу; повносистемний аналіз; поля відносин; матриця; full system analysis; spheres of relations; matrix