Психологічні умови розвитку фрустраційної толерантності у студентів - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2012)
В статті розглядається питання щодо формування «фрустраційної толерантності» у студентів. Аналізуються підходи до розуміння «фрустраційної толерантності» у студентів, що знайшли своє відображення в концепціях зарубіжних та вітчизняних вчених. Представлена модель толерантної поведінки у фруструючих обставинах. Виокремленні умови, що сприяють формуванню фрустаційної толерантності.

In the article it is considered the question of forming of the «frustration tolerance» in the student’s age. It is also analyzed the approaches to the understanding of the «frustration tolerance», illustrated in the conceptions of home and foreign scientists. It has been presented the model of the «tolerant behaviour» in the frustration situations. It has been defined the conditions promoting the forming of the «frustration tolerance».
Keywords: фрустраційна толерантність; студентський вік; толерантна поведінка; frustration tolerance; student’s age; tolerant behaviour; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації