Перспективи використання нетрадиційної овочевої сировини для виробництва цукатів - Жерибор, Ольга Сергіївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2025)
Розглянуто перспективи використання нетрадиційної овочевої сировини, зокрема селери, для виробництва цукатів. Запропоноване вдосконалення технології цукатів із селери дозволить розширити асортимент продукції на ринку, пропонуючи споживачам продукти з високими смаковими, текстурними та харчовими властивостями. This article examines the prospects of using non-traditional vegetable raw materials, particularly celery, for the production of candied fruits. The proposed improvement in celery candied fruit technology will allow for expanding the product range on the market, offering consumers products with high taste, textural, and nutritional properties.
Keywords: кафедра технології консервування; цукати; нетрадиційна сировина; здорові продукти; вітаміни; антиоксиданти; celery; candied fruits; non-traditional raw materials; healthy products; vitamins; antioxidants; antioxidants