Хліб з тритікалевого борошна випікати можна - Дробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна (My University, 2004)
Розроблена прискорена технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювала «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів, а також внесення у тісто 3 % цукру і 2 % жиру до маси борошна або заварки. Designed accelerated technology of bread triticale wholemeal flour which introduces 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast, as well as making dough in 3% sugar and 2% fat by weight of flour or welding.
Keywords: борошно; flour; тритікале; тісто; хліб; підкислювач; triticale; dough; bread; acidulent; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів