Фруктова начинка на пектині - Лисий, Олександр Віталійович; Гаєвська, В. О. (My University, 2017)
Дослідження фруктово-ягідних начинок з додаванням стабілізуючих та вологоутримуючих агентів – пектину та модифікованого крохмалю. Investigation of fruit and berry stuffing with the additionstabilizing and moisture-retaining agents - pectin and modified starch.
Keywords: начинка; пектин; модифікований крохмаль; filling; pectin; modified starch; кафедра готельно-ресторанної справи