Лисий, Олександр ВіталійовичГаєвська, В. О.2018-06-062018-06-062017Лисий, О. В. Фруктова начинка на пектині / О. В. Лисий, В. О. Гаєвська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27575Дослідження фруктово-ягідних начинок з додаванням стабілізуючих та вологоутримуючих агентів – пектину та модифікованого крохмалю. Investigation of fruit and berry stuffing with the additionstabilizing and moisture-retaining agents - pectin and modified starch.uk-UKначинкапектинмодифікований крохмальfillingpectinmodified starchкафедра готельно-ресторанної справиФруктова начинка на пектиніThesis