Тимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена ВікторівнаМихалевич, Артур Петрович2019-04-222019-04-222019Тимчук, А. Дослідження динаміки льодоутворення в альбумінній масі / А. Тимчук, О. Грек, А. Михалевич // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С. 396.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29053За методикою визначення кріоскопічної температури було отримано криві, що характеризують динаміку льодоутворення в альбумінній масі отриманій за класичною технологією та в присутності колагенвмісного інгредієнта. Аналіз отриманих даних свідчить, що введення технологічного інгредієнта при термокоагуляції дещо збільшує кількість води, яка не переходить у лід при заморожуванні.uk-UKальбумінна масальодоутвореннякріоскопічна температурасироваткаalbumin massice formationcryoscopic temperaturewheyкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження динаміки льодоутворення в альбумінній масіThesis