Rudyk, ViktorTyshchenko (Usatiuk), Olena2018-04-102018-04-102016Rudyk, V. The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibre / V. Rudyk, O. Tyshchenko // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Кривий Ріг : Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. – С. 38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26908The functional and technological properties of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin were investigated.enхарчові волокнаволокна бамбукафункціональний інгредієнтфункціонально-технологічні властивостіпищевые волокнаволокна бамбукафункциональный ингредиентфункционально-технологические свойстваdietary fibrebamboo fibrefunctional ingredientfunctional and technological propertiesкафедра готельно-ресторанної справиThe investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibreOther