Інноваційні технології в освіті - Станкевич, Анастасія Олександрівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються основні напрямки нововведень в сфері освіти.
Keywords: інновації (освіта); innovation (education); кафедра економіки праці та менеджменту