Національний університет харчових технологій2020-11-172020-11-172020Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2020. – № 27. – 145 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32230Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисло- вості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development operations on technology of foodstuff, chemical, biochemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engineers and technical personnel of the food industryсировинаматеріалипроцеси харчових виробництвпроектуваннятехнологіяraw materialsfood productionprocessestechnologydesignХарчова промисловість № 27Book