Чепелюк, Олена ОлександрівнаСухенко, Юрій ГригоровичСухенко, Владислав Юрійович2015-06-232015-06-232012Чепелюк, О. О.Оптимізація режимів гідролізу сировини для ефективного вилучення пектинів / Чепелюк О. О., Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21332Процес гідролізу рослинної сировини є одним з основних для перетворення протопектину у пектин з метою його наступного вилучення в чистому виді чи у виді пектинопродуктів. The process of hydrolysis of vegetable raw materials is one of the key for turning protopectin in pectin with a view to its subsequent withdrawal in pure form or in the form of pectin.кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвекстрагуваннягідролізпектинрослинна сировинаextractionhydrolysispectinplant materialОптимізація режимів гідролізу сировини для ефективного вилучення пектинів