Гавриш, Андрій ВолодимировичЄвлаш, Вікторія ВладленівнаКруглова, О. А.Нєміріч, Олександра Володимирівна2012-04-162012-04-162010Оцінка конкурентоспроможності жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування / А. В. Гавриш, В. В. Євлаш, О. А. Круглова, О. В. Нєміріч // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 26. - С. 317-322.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/881У статті наведено результати оцінки конкурентоспроможності та доцільності впровадження у виробництво глазурованої продукції антианемічного спрямування. In the article the results of comparative evaluation and feasibility of incorporation the antianemic glazed products in the production are presented.uk-UKжировмісний оздоблювальний напівфабрикатfat-containing ornamentation semi-finished productглазурована продукціякоефіцієнт конкурентоспроможностіglazed productscompetitive factorкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиОцінка конкурентоспроможності жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямуванняArticle