Спосіб культивування поверхневозалежних культур клітин із метою досягнення високої щільності їхньої біомаси - Салюк, Анатолій Іванович; Дзюблик, Ірина Володимирівна; Трохименко, Олена Петрівна; Білоткач, Катерина Михайлівна (My University, 2003)
Дана робота полягала в дослідженні наявних на ринку України матеріалів щодо можливості застосування їх я к носіїв, створення модельної насадки та її апробацїї. Адсорбцію та проліферацію клітин досліджували на матеріалах українського та російського виробництва. This work was to investigate the commercially available materials of Ukraine about the possibility of them I rolled media creation model and its attachments aprobatsyiyi. Adsorption and cell proliferation were studied on materials Ukrainian and Russian production
Keywords: культвування; біомаса; густина; cultivation; biomass; density; кафедра екології та екоменеджменту