Олійник, Світлана ІванівнаСамченко, Ірина ОлександрівнаТарасюк, Леся АнатоліївнаОстрик, Олександр Миколайович2021-06-292021-06-292019Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв / С. І. Олійник, І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк, О. М. Острик // Technical scientific history, the present time, and future, EU experience : reports International scientific and practical conference, 27–28 September 2019, Wloclawek, Republic of Poland. – Wloclawek: Izdevnieciba Baltija Publishing, 2019. – С. 113–115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34704На стабільність лікеро-горілчаних напоїв впливає якість сировини, спосіб приготування та умови зберігання. The stability of alcoholic beverages is influenced by the quality of the raw material, method of preparation and storage conditions.otherстабільністьstabilityякістьqualityлікеро-горілчані напоїalcoholic beveragesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваФактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоївThesis