Бондар, Володимир ІвановичВасиленко, Сергій Михайлович2014-11-192014-11-192014Бондар, В. І. Експериментальне дослідження основних локальних теплогідродинамічних характеристик процесу конденсації пари з парогазової суміші на поверхні циліндричного струменю рідини / В. І. Бондар, С. М. Василенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 537.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18511Аналіз конструктивних особливостей апаратів із безпосереднім контактом фаз дозволив зробити висновок, що одними з найефективнішими, з точки зору економії ресурсів, в умовах харчової промисловості є пароконтактні тепломасообмінні апарати з розподільчими пристроями циліндричного типу. Така конструкція дозволяє забезпечити стабільні режими роботи теплообмінного обладнання при максимальній поверхні контакту фаз у широкому діапазоні зміни витратних характеристик теплоносіїв навіть за умови їх значного забруднення.otherконденсація парипарогазова сумішекспериментальне дослідженняконденсация параэкспериментальное исследованиепарогазовая смесьcondensation of steamsteam-gas mixtureexperimental studyкафедра теплоенергетики та холодильної технікиЕкспериментальне дослідження основних локальних теплогідродинамічних характеристик процесу конденсації пари з парогазової суміші на поверхні циліндричного струменю рідиниThesis