Пешук, Людмила ВасильевнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаКоломієць, Наталія СергіївнаКаліцун, Марта ВолодимирівнаХоменко, Олеся Михайлівна2023-05-012023-05-012014Патент на винахід № 106686 UA, МПК А23L 1/314 (2006.01) Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів / Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є., Коломієць Н. С., Каліцун М. В., Хоменко О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 2013 07799 ; заявл. 19.06.2013 ; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40505Винахід належить фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить вівсяні пластівці і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to minced meat for the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, which contains mechanically ground chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains oat flakes and hydrated lentils 1:3.otherфаршм'ясо-рослинні напівфабрикатиminced meatmeat and vegetable semi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 106686 UA)Other