Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 106686 UA) - Пешук, Людмила Васильевна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся Михайлівна (My University, 2014)
Винахід належить фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить вівсяні пластівці і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to minced meat for the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, which contains mechanically ground chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains oat flakes and hydrated lentils 1:3.
Keywords: фарш; м'ясо-рослинні напівфабрикати; minced meat; meat and vegetable semi-finished products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів