Ярош, Наталія ВолодимирівнаСімахіна, Галина Олександрівна2016-09-292016-09-292016Ярош, Н. В. Особливості створення харчових раціонів для спецконтингентів / Н. В. Ярош, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24259Сьогодні на світовому ринку найбільшою популярністю користуються харчові продукти, які позиціонуються як корисні для здоров’я. Today the world market, the most popular food products that are marketed as healthy.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівхарчовий раціонзбалансоване харчуванняспецконтингентиfood rationbalanced nutritionspecial contingentОсобливості створення харчових раціонів для спецконтингентівOther