Особливості створення харчових раціонів для спецконтингентів - Ярош, Наталія Володимирівна; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2016)
Сьогодні на світовому ринку найбільшою популярністю користуються харчові продукти, які позиціонуються як корисні для здоров’я. Today the world market, the most popular food products that are marketed as healthy.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; харчовий раціон; збалансоване харчування; спецконтингенти; food ration; balanced nutrition; special contingent