Пюре плодоовощное (Патент Украины № 17043) - Бандуренко, Галина Михайловна; Кислая, Любовь Васильевна; Мудрак, Татьяна Емельяновна; Кульчицкая, Валентина Павловна; Лаврушенко, Людмила Федоровна (My University, 1997)
Пюре включает пюре из кавбуза, яблочное пюре, инвертный сахарный сироп и лимонную кислоту. Пюре включає пюре з кавбуза, яблучне пюре, інвертний цукровий сироп, лимонну кислоту. Puree contains Kavbuz puree, puree of apples , invert sugar syrup and citric acid.
Keywords: пюре; яблоки; кавбуз; лимонная кислота; инвертный сахарный сироп; puree; apples; kavbuz; invert sugar syrup; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології консервування