Математичне моделювання процесу профілювання м'якої транспортної тари із сипкою харчовою продукцією - Штефан, Євгеній Васильович; Чупира, А. В.; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2003)
У процесі виконання заключних операцій з сипкими продуктами, зокрема під час пакетування вантажів у мякій тарі (мішках), на підприємствах харчової промисловості виникає потреба у притаманній саме цій групі вантажів операції профілювання. In the process carrying out the final operations of bulk products, in particular at the packaging in the goods in flexible containers (bags), the food industry there is a need inherent in this particular group of cargo operations profiling.
Keywords: математичне моделювання; mathematical modeling; сипка продукція; loose products; транспортна тара; shipping container; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв