Упаковка-підставка пенального типу для ліхтарика - Салига, Іван Вадимович; Кулик, Наталія Вікторівна; Гавва, Олександр Миколайович; Чепелюк, Олена Олександрівна (My University, 2023)
Упаковка-підставка пенального типу для ліхтарика містить зовнішню оболонку пеналу та внутрішню висувну частину з можливістю пересування відносно до зовнішньої оболонки. Внутрішня висувна частина являє собою відкриту коробку з ложементом із наскрізними отворами для ліхтарика та з секціями для батарейок, має напіввисічені елементи, які забезпечують її фіксацію на зовнішній оболонці пенала для різного положення ліхтарика, а всю упаковку-підставку виконано за технологією фальцювання зі склеюванням з крейдованого картону. При неповному відкриванні зовнішньої оболонки пенала, вона слугує опорою (підставкою) для утримання внутрішньої частини з ложементом, в якому розміщено ліхтарик, і фіксації її на певному рівні завдяки напіввисіченим елементам. Таким чином, забезпечується різне розташування ліхтарика для спрямування світлового променя у потрібному напрямку і забезпечення освітлення різної інтенсивності. The pencil case-type packaging for a flashlight contains an outer shell of the pencil case and an inner sliding part that can move relative to the outer shell. The inner sliding part is an open box with a tray with through holes for the flashlight and sections for batteries, has semi-cut elements that secure it to the outer shell of the case for different positions of the flashlight, and the entire packaging-base is made using folding and gluing technology from coated cardboard. When the outer shell of the case is not fully opened, it serves as a support (base) for holding the inner part with the tray in which the flashlight is placed, and for fixing it at a certain level thanks to the semi-cut elements. This allows the flashlight to be positioned in different ways to direct the light beam in the desired direction and provide lighting of varying intensity.
Keywords: упаковка-підставка; ліхтарик; пенальний тип; ложемент; напіввисічені елементи; flashlight; pencil case type; cradle; semi-cut elements; lighting intensity; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв