Нечітка система автоматичного регулювання внесенням реагентів при очистці стічних вод промислових об'єктів - Штепа, Володимир Миколайович; Заєць, Наталія Анатоліївна; Гончаров, Ф. І.; Желновач, Г. М. (My University, 2011)
Синтезовано нечітку систему регулювання внесенням реагентів у стічні води промислового об'єкта (птахівничого комплексу), перевірено адекватність розробленої нечіткої моделі. Synthesized fuzzy control system making reagents in industrial wastewater facility (Poultry Complex), verified the adequacy of the developed fuzzy model.
Keywords: нечітка система; регулювання; стічні води; реагент; нечітка модель; fuzzy system; control; waste water; reagent; fuzzy model; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка